In urma cu mai bine de 18 ani, Fabrica de Garduri a facut o promisiune clientilor sai. Promisiunea lucrului bine facut, promisiunea calitatii si a promptitudinii, promisiunea daruirii si a seriozitatii. Atunci cand incepem un proiect, satisfactia clientului reprezinta principalul nostru obiectiv. De peste 18 ani, ne ducem cu succes proiectele la bun sfarsit, fiind recunoscuti pentru rapiditatea si calitatea finalizarii lucrarilor. Clientii apeleaza la noi cu orice ocazie, fiind un important partener al dezvoltatorilor.

DE CE “FABRICA DE GARDURI”

Fabrica de Garduri reprezinta unul dintre cei mai longevivi producatori de garduri din sudul tarii, fiind recunoscuta pentru proiectele de calitate si pentru modul rapid, dar efficient de finalizare al proiectelor. Ne mandrim cu un portofoliu bogat de proiecte realizate cu succes. Aruncand o simpla privire, putem observa amprenta pe care am lasat-o asupra locuintelor. Practic, suntem peste tot. Clientii cu care am colaborat in trecut revin fie cu proiecte noi, fie cu recomandari, deoarece suntem pionieri ai lucrurilor bine facute.

MATERIALELE FOLOSITE

La productia gardurilor, Fabrica de Garduri foloseste cele mai bune materiale disponibile pe piata din Romania. Astfel, putem oferi clientilor o garantie extinsa : gardul nu se va deteriora niciodata ! Va ramane o mostenire a realizarilor noastre de success. Mai mult decat atat, intotdeauna ne-am pus in locul clientilor si am realizat proiectele exact asa cum ne-am fi dorit si noi daca apelam la o firma de productie de garduri.

MONTAJUL

Echipele noastre de montaj Fabrica de Garduri sunt compuse din experti in acest domeniu, cu experienta ampla in montarea gardurilor din beton, de tip puzzle. Practic, cea mai buna modalitate de montare a unui astfel de gard il reprezinta echipa noastra profesionista, care se ocupa de fiecare aspect, pornind de la evaluarea zonei si a terenului, pana la montarea si finisarea perfecta a produsului finit.

MODELE DE GARD

Catalogul nostru de produse  va pune la dispozitie o gama variata de produse, cu peste 40 modele unice de gard. Evident, gusturile difera extrem de mult, astfel ca aceste modele pot fi oricand combinate, rezultand mii de combinatii si variante posibile : totul pe placul clientului .

PRETUL ACCESIBIL

In ziua de astazi, tindem sa facem o confuzie, asociind un pret mai mic cu un produs de calitate mai slaba. Din contra, nu incercam sa ne imbogatim de pe urma clientilor, lucru care denota si anii petrecuti ca principal dezvoltator si producator. Chiar si in acest context al zilelor noastre, cand pare ca totul este din ce in ce mai scump si mai superficial, calitatea produselor noastre a ramas aceeasi, pretul fiind unul extrem de accesibil, comparativ cu alti competitor.

EXPERIENTA CLIENTILOR

Dupa cum mentionam, avem un portofoliu extrem de larg in ceea ce priveste proiectele duse cu succes la bun sfarsit. Insa, in ultimii ani, am observat o tendita a clientilor care apeleaza la serviciile noastre desi aveau deja un gard din beton de tip puzzle. De ce ? Motivul este acelasi in cele mai mult cazuri : gardul nu a fost de calitate, s-a daramat, placile s-au spart si produsul a fost un esec. Acesti clienti apeleaza la noi deoarece au inteles diferenta dintre un lucru facut doar de dragul de a fi facut, si un lucru facut sa dureze, sa dainuie si sa satisfaca. Astfel, Fabrica de Garduri este prima alegere atunci cand vine vorba de garduri a multor persoane, dar si institutii ( primarii, municipalitati, sedii sociale, scoli, gradinite, case de cultura, baze militare) .